Blog »

Mobilya Takip İle Zamanı Verimli Kullanın

Mobilya Takip İle Zamanı Verimli Kullanın

Zamanı etkili kullanma yöntemlerinden biri, tekrara düşmemek ise, diğeri de her şeyi kayıt altına alarak, takibini kusursuz bir şekilde yapabilmektir.

Aynı zamanda teknolojik gelişmelerden yararlanmak, iş yönetiminde zamanı doğru ve verimli bir şekilde kullanmanın olmazsa olmaz bir koşuludur.

Teslimat tarihi yaklaşan siparişlerin, her bir müşteriye verilen teklif ve fiyatların takibini yapmak, depo ve satış sorumlularının performanslarını incelemek, bulunduğunuz her yerden bütün şubelerinizin işlemlerini izleyebilmek, fiyat güncellemek, ürün ekleyip çıkarmak, aklınıza gelebilecek her türlü işlemi yalnızca birkaç tuşa basarak gerçekleştirebilmek, zamandan kazanmanızı sağlar.

Mobilya Takip, aldığınız siparişin üretime otomatik olarak iletilmesini, böylece hiçbir siparişi atlamamanızı mümkün kıldığı gibi, olabilecek eksiklik ve hataları, her tür gecikmeyi daha en başından önleyerek, zamanınızı ekonomik bir şekilde kullanmanız için anahtar bir rol oynar.

İşlerin planlanan zamanda bitirilmesi ve üretiminden teslim ânına dek müşterinin otomatik olarak bilgilendirilmesi, hem firma olarak sizin hem de müşterilerinizin zamanını korur.

Unutmayın, akıllıca bir zaman yönetimi, daha üretken, verimli ve müşterisini memnun eden kurumsal bir firma imajını pekiştirir.

Son Yazılarımız