Blog »

Mobilya Mağazacılık Programı olarak Mobilya Takip

Mobilya Mağazacılık Programı olarak Mobilya Takip

Bu yazımızda Mobilya Takip'in mobilya mağazacılığına getirdiği yeniliklerden sadece ikisine değineceğiz.

Mobilya mağazacılığı uzaktan göründüğünden çok daha zor ve meşakkatli bir meslektir.

Mobilya teslim süresi uzun, kurulumu en az bir gün süren, toplamda baktığımızda ise en az 50-60 gün süren bir süreç.

Müşterinin mağazadan içeri girdiği andan itibaren beğendiği ürünü bulması, bu ürünün evine göre olup olmayacağını belirlemesi ciddi bir süreç. Sonrasında imalat ve eve teslimat geliyor.

Mobilya Takip tüm bu zorlu süreçleri hem mağaza sahibi hemde müşteri açısından kolay hale getiriyor.

Mobilya Takip mobilya mağazacılığında sadece kartvizit arkasına veya formlara yazılı teklifleri, tamamen akılda kalıcı ve marka bilinilirliğini arttıran bir hale getiriyor. Sektöre getirdiği bu yenilik Mobilya Takip kullanan mağazaların satışlarını arttıyor ve müşteri nezdinde çok daha kurumsal noktaya getiriyor. Tamamen patentli ve tescil edilmiş bu özellik sayesinde sektöre getirdiği hareketlilik ve farklılık gerek müşterilerden gerek kullanıcılarımız olan değerli mobilya mağaza sahipleri tarafından çok beğenildi.

Bu özelliğe ilaveten Mobilya Takip sistemi, müşteriye satın aldığı ürünlerin teslimatı sonrasında otomatik olarak memnuniyet anketi yönlendiriyor. Bu anket ile mağaza sahipleri montaj anında veya sevkiyatta bir sorun olmuş mu müşterinin memnuniyetsizliği varmı bunu kolaylıkla öğreniyor. Etrafı ile veya sosyal medya ile paylaşmadan sizin haberiniz oluyor ve çözme imkanınız oluyor.

Unutulmamalıdır ki her memnun müşteri mağazanıza yeni müşteriler getirecek ve mutsuz her müşteri ise bizim haberimiz bile olmadan bu memnnuniyetsizliğini etrafı ile paylaşacaktır. Bu paylaşımı sosyal medyada yaptığı durumda bunu onlarca kişi duyacaktır.

Tüm mobilya mağazalarına bol kazanç dileriz...



Son Yazılarımız